Tarieven

Tarieven

Wat kost een georganiseerde tour met Nederlandse reisleider of gids in de Zuid-Bourgogne? Goeie vraag. Omdat wij alle reizen op maat samenstellen, met allerlei al dan niet inbegrepen activiteiten, musea, wijnproeverijen en maaltijden, is het lastig vaste prijzen te geven. Ook al omdat een tripje met meer mensen relatief goedkoper wordt per persoon. Maar we snappen best dat je toch een zekere indicatie wilt. Daarom hieronder een overzicht, waarbij we benadrukken dat dit echt nattevingerwerk is. Pas als we een definitief programma voor je hebben gemaakt, kunnen we ook definitieve prijzen geven, met een exacte uitleg van wat er allemaal bij inbegrepen is. En wat niet.

Prijzen vervoer en gids

Nederlandstalige reisleider/gids per dagdeel (4 uur) € 175,-
Nederlandstalige reisleider/gids per volle dag € 275,-
(inclusief avond €350,-)
Busje met chauffeur per dagdeel € 250,-
Busje met chauffeur per volle dag € 400,-
(inclusief avond €500,-)

Een dagtour van 9.00-17.00 uur in de regio (maximaal 200km rijden) met privé-busje, chauffeur en gids zonder specifieke activiteiten kost dus 400+275 = 675 euro. In de bus is naast en achter de chauffeur comfortabel ruimte voor 8 passagiers, ofwel 7 plus de gids.

Prijzen excursies met vervoer en gids

De prijzen zijn op basis van een privé-tour met 4 personen, inclusief chauffeur en Nederlandstalige gids. Klik op de naam van de excursie voor meer uitleg over het programma.

Excursie
Crossen door de Mâconnais  prijs volgt
Familiediner* prijs volgt
Mountainbike en boomacrobatiek prijs volgt
Geiten, kaas en Beaujolais prijs volgt


"Ga je meueueueuh?"*Het familiediner is een grotendeels geïmproviseerde dag van gezellig samen zijn. De prijs omvat de gids, het vervoer, de ontvangst bij de verschillende locaties, lunch bij een uitstekend restaurant en de ingrediënten die we tijdens de dag inkopen voor het diner. Niet inbegrepen zijn alcoholische dranken, aan te schaffen tijdens het winkelen en of de wijnproeverijen in het middagprogramma. Die inkopen reken je zelf ter plekke af bij de wijnboer of de bierbrouwer.